Over de Kruiderie

In een gerenoveerde hoeve in het prachtige Bulskampveld (Beernem), langs de 43 km lange Bulskampveldroute, huist ons tewerkstellingsinitiatief de Kruiderie.
Ons arbeidszorgproject loopt ondertussen meer dan 25 jaar (1986) en biedt vandaag aan 12 personen - die anders niet terecht kunnen op de arbeidsmarkt - de gelegenheid om opnieuw 'iets zinvols om handen te hebben', een structuur in hun leven op te bouwen, mensen te leren kennen, ...

Met de opkweek en verwerking van biologische kruiden leveren wij een mooi, ecologisch verantwoord en kwaliteitsvol product af. Arbeid biedt ons de kans te groeien, zowel op persoonlijk als sociaal vlak, en laat ons toe om terug met zelfvertrouwen in de wereld te staan.

Samen zorgen wij voor een kleinschalige productie, met een excellente smaak.

Small production, Excellent taste

 

 

Contacteer ons

  1. Alle velden met symbool (*) zijn verplichte velden.

Wegbeschrijving

Via de E40

Afrit Oostkamp, richting Hertsberge. Deze baan gewoon oversteken (altijd rechtdoor), over de verkeersdrempel, tot je aan een kruispunt komt waar je links naar Beernem, rechts naar Ruddervoorde en rechtdoor naar Hertsberge kan (de baan die je kruist is de Proosdijstraat). De baan oversteken (pijl naar 'Loca Labora' volgen) en de Lodistraat volgen, richting Hertsberge. In de bocht meteen naar links (net voor het bushokje) en de geasfalteerde weg doorrijden en je komt op de Kruiderie uit, het grote gebouwencomplex met serres op je linkerkant.

Met de bus

Vanuit Oostkamp centrum met een lijn- of belbus (bestel op 059 / 56 52 56) naar de halte Hertsberge 'de Kruiderie' (zone 78).

Op GPS

Kies de gemeente 'Hertsberge' en vervolgens het kruispunt van de Lodistraat met de Waterputdreef.

De Kruiderie maakt deel uit van het maatwerkbedrijf Footstep.
Footstep heeft meer te bieden dan u denkt! Ontdek het hier.